Ale!

Valovoima led pöytävalaisin

320,00  245,00 

 • Mitat: k. 500 mm, l. 575 mm
 • Hoitoetäisyys: 54 cm (2500 lx), 20 cm (10 000 lx)
 • Kokonaisteho: 30 W LED
 • Lampputyyppi: LED
 • Materiaali: Polykarbonaatti, alumiini
 • IP luokitus: IP 20
 • Valon lähde sis: Kyllä
 • Paino: 2,9 kg
 • Johdon pituus: 3 m
 • Liitäntälaite: elektroninen
 • Valovoima kirkasvalo

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 735000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Innolux Valovoima on helposti työpöydälle sijoitettava kotimainen kirkasvalo. Se edustaa Harri Koskisen kädenjälkeä parhaimmillaan. Innolux Valovoima on helposti suunnattavissa ja himmentimensä ansiosta sitä voi käyttää joko normaalina työvalona tai kirkasvalolaitteena.

Tuotteen led-komponenteilla 5 vuoden takuu.

Kirkasvalohoito

Kirkasvalolaite korvaa tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Kirkasvalohoidon avulla yhä useammat selviytyvät pimeän talven aiheuttamasta kaamosrasituksesta ja kaamosmasennuksesta. Kirkasvalolaitteen käyttö on miellyttävä tapa hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti. Tutkimusten mukaan kirkasvalohoito parantaa energiatasoa ja vireystilaa päivän aikana.

Mitä kirkasvalo on?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kirkasvalohoito lisää ihmisen energiatasoa ja vireystilaa päiväsaikaan sekä auttaa ylläpitämään hyvää työvirettä ja -motivaatiota. Tutkimuksia on listattu Lisätietoa kirkasvalohoidosta-sivulle.

Kaikilla Innolux-kirkasvalolaitteilla saadaan aikaan turvallinen ja tehokas 10 000 luksin valoteho, jossa valon väri on puhdas valkoinen (4000K). Kirkasvalolaite korvaakin tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Päivittäinen kirkasvalohoitoaika vaihtelee henkilön valoherkkyyden mukaan.

Kaikki Innolux -kirkasvalolaitteet on suunniteltu monipuoliseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Himmentimen avulla valaisinten valotaso saadaan säädettyä sopivaksi erilaisiin tilanteisiin ja tunnelmiin.

 

1. Valaisimen himmennysominaisuus on kätevä, kun valon määrää ja tehokkuutta voi päivän mittaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Aamuhämärässä kirkkaampi valo voi olla tarpeen, kun taas päiväsaikaan luonnollista valoa on enemmän.

2. Puhtaan valkoisella valolla (esim.4000 K) on virkistävä vaikutus ja sellainen valaisin soveltuu hyvin työpöydälle.

3. Liikuteltava ja varreltaan taipuva työskentelyvalo mahdollistaa valon tulokulman sovituksen itselleen sopivaksi.

4. Hyvä valo on tasainen, ei välky, eikä häikäise. Jotta valo ei häikäise, täytyy valaisimessa olla riittävän laadukas häikäisysuoja, eikä valonlähde saa näkyä paljaana.

5. Suoraan näkökentässä oleva valaisin häikäisee herkemmin kuin sivummalta tai takaa tuleva valo. Varjojen välttämiseksi valaisin kannattaakin sijoittaa kirjoittavan käden vastakkaiselle puolelle. Koneen näyttö kannattaa kääntää pois sekä valaisimen valokeilasta, jolloin ruudulle ei synny näkemistä häiritseviä heijastumia.

Kuvassa oleva Harri Koskisen suunnittelema Valovoima LED kirkasvalolaite soveltuu erinomaisesti työpöytävalaisimeksi. Säädettävä valaisin on helposti suunnattavissa ja himmentimensä ansiosta sitä voi käyttää joko normaalina työvalona tai kirkasvalolaitteena. Se tuottaa hyvää välkkymätöntä valoa, eikä häikäise laadukkaan häikäisysuojan ansiosta. Tuoteperheeseen kuuluu myös lattia- ja riippuvalaisin.