Belid Stratoss plafondi

119,00 

Belid Stratos

Max 3 x E 14 max 40 W
Suositellaan vaihdettavia led lamppuja
Halkaisija 365 mm
Korkeus 100 mm

Helppo asennus suoraan valaisinpistorasiaan.
Sisältää myös valaisinpistotulpan.

Valaisin toistaiseksi loppunut varastosta, ehkä lisää helmikuun lopussa

 

Varasto loppu

Kuvaus

Ø 365 mm 3 X E14 kannalla vaihdettavat valonlähteet
Stratos, kattovalaisin akryylikuvulla ja
yksityiskohdat alumiinista. Helppo asennus ilman
työkaluja kattokoukkuun ja sisältää valaisinpistotulpan

Koe perinteisen käsityön ja skandinaavisen laadukas maailma, joka kestää koko eliniän. Belidissä yhdistyvät pohjoismaiseen perintöömme, joka välittää Varbergin valoa vuodesta 1969 lähtien. Yhdistämällä rehellisyys ja vastuu ympäristöömme valmistamme korkealaatuisen ja toimivan valaistuksen.

Varbergissa Ruotsin länsirannikolla, jossa suolavedet täyttävät majesteettisen metsän, Belid on valmistanut ruotsalaista valaistusta vuosikymmenien ajan. Perinteinen käsityötaito metallinvalmistuksesta on ylpeä jokaiselle työtoverille, ja se on osa päivittäistä liiketoimintaa. Tänään Belid on yksi Pohjoismaiden johtavista valaistustoimittajista ja työllistää 165 omistettua työtovereita.

Belidissä työskentelemme läheisessä yhteistyössä työtovereiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tiiviissä yhteistyössä tuotteen kehittyminen suunnittelusta valmiiseen valaisimeen tulee näkyväksi ja helppo seurata. Tämä on prosessi, jonka avulla voimme edetä ja pitää tiedon ja kokemuksen yrityksessä. Läheinen yhteistyö yhdistettynä atomisoidun tuotannon kanssa luo parhaat edellytykset markkinoiden vaatimusten täyttämiseksi.

 

Saatat myös pitää...